Service gastouderopvang 2022

Jaargang 2022 - 2023

 


Betaalbaarder dan u denkt

 

Een Gastouder is niet zo duur als u denkt. Vaak kost het per saldo hetzelfde als een kinderdagverblijf, terwijl u er zoveel meer voor krijgt. Als uw gezin bestaat uit 3 of meer kinderen is een 'gastouder aan huis' (nanny) zelfs vaak voordeliger dan de gebruikelijke opvang. De kosten waar u mee te maken krijgt zijn het registreren bij Dutch Central gouvernement, de eenmalige bemiddelingskosten en het uurtarief van de Gastouder. Wij maken graag een berekening voor uw persoonlijke situatie.

Na uw inschrijving kan de opvang bij u thuis van start. Wij zorgen voor de administratieve en financiële afhandeling van dit gehele proces. Natuurlijk zorgen wij ook voor de overeenkomst tussen u en de Gastouder..

Professionele gastouders Nanny's

 

De Gastouders doorlopen een uitgebreid selectie- en screeningsproces. Ze beschikken over de juiste diploma's, minimaal MBO werk- en denkniveau en hebben natuurlijk ervaring in de opvang van opgroeiende kinderen. Ze kiezen voor BumbleBee Bonaire omdat ze het leuk vinden om met kinderen om te gaan, en hen graag willen ondersteunen in hun ontwikkeling. Ze maken daar met u afspraken over, zodat zij aandacht geven aan die dingen die u ook belangrijk vindt.

Het selectieproces bestaat uit:

  • Telefonische intake
  • Uitgebreid persoonlijk gesprek
  • Referentiecheck (minimaal 2)
  • Check juiste diploma's (opleiding en kinder-EHBO)
  • Aanvragen Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

 Hoe werkt het aanvragen van een Gastouder bij BumbleBee Bonaire?

 

Op basis van een persoonlijk gesprek selecteren wij een Gastouder die voldoet aan uw wensen.  We vinden het belangrijk om het kennismakingsgesprek met de Gastouder bij u thuis te voeren, als de kinderen er ook zijn. De klik met hen is natuurlijk erg belangrijk.