Een goede en betrouwbare gastouder is belangrijk!
Daarom screenen we alle gastouders persoonlijk
voordat wij hun aan u voorstellen.


Onze selectiemethoden

Wij screenen alle gastouders persoonlijk voordat wij tot bemiddeling overgaan en ze opnemen binnen ons team van BumbleBee gastouders. We bekijken of de gastouder voldoet aan het juiste profiel: gediplomeerd, verantwoordelijk en betrouwbaar! Een gastouder die liefdevol kinderen opvangt in een veilige omgeving, leuke dingen onderneemt en luistert naar de behoeften van elk kind.

 

Onze selectieprocedure bestaat uit 3 duidelijke stappen:

We bekijken de ervaring, (studie) achtergrond/diploma's, leeftijd en overkomen van elke gastouder die zich bij ons inschrijft.

We bekijken de Facebook, Linkedin, Twitter en Instagram accounts om een beter beeld van de gastouder te krijgen.

Via een persoonlijk kennismakingsgesprek/intake beoordelen wij of de gastouder past bij de visie van BumbleBee. 


Stap 1 Profiel-check

Eerst bekijken we of de nieuwe gastouder voldoet aan ons onze basiscriteria. We letten hierbij op opleiding, ervaring en leeftijd (minimaal 18 jaar).

Stap 2. Online en Social media check

We bekijken de eventuele Facebook, Linkedin, Twitter en Instagram accounts om een beter beeld van de gastouder te krijgen. Deze profielen geven extra inzicht in de betreffende gastouder voor de juiste match.

Stap 3 Persoonlijk gesprek

In stap 3 Via een persoonlijk kennismakingsgesprek(intake) vragen wij de gastouder naar haar diploma's, opvangervaring(en), pedagogische werkplan, persoonlijke voorkeuren, welke dagen/tijden ze beschikbaar is. Wij checken de opgegeven referentie(s) of ze passen bij het profiel van de gastouder.