BumbleBee Bonaire, Sint Eustatius en Saba

Gastouderbureau BumbleBee is een Nederlandstalige bureau voor kleinschalige kinderopvang bij de gastouder thuis of in het huis van de ouder(s).

 Onze Gastouders en/of Nanny's bieden uw kind(eren) een veilige en vertrouwde omgeving waar hun alle ruimte en uitdagingen worden geboden om zichzelf te ontplooien.

Een plek waar een kind zichzelf kan en mag zijn.

 Op een pedagogische verantwoorde manier bieden wij opvang voor kinderen met de leeftijd vanaf 0 jaar tot en met het laatste jaar van de Basisschool om zo de ouders de mogelijkheid te bieden werk en/of studie te combineren met het gezinsleven. Wij bemiddelen in professionele, gediplomeerde en ervaren gastouders. Al onze gastouders voldoen niet alleen aan alle wettelijke eisen, maar geven uw kind(eren) een plek waar het liefdevol wordt opgevangen in een veilige en vertrouwde omgeving.

 Wij zijn telefonisch bereikbaar op:

Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Telefoonnummer: 0031 651 716 885

info@gastouderbureau-bumblebee.nl

 

Eilandverordening Kinderopvang

Op dit moment is er op ieder eiland al een Eilandverordening Kinderopvang waarin veel kwaliteitseisen voor de kindercentra en gastouders zijn opgenomen. Er is ook al een tijdelijke subsidieregeling voor de kinderopvang om de kwaliteit te kunnen verbeteren en de kosten voor ouders te verlagen. Voor meer informatie.: info@gastouderbureau-bumblebee.nl

 

Gastouder opvang

Kwalitatief goede en verantwoorde kinderopvang en buitenschoolse opvang is van groot belang. Kinderen moeten zich veilig voelen en de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen. Daarom worden kwaliteitseisen vastgelegd in wetgeving en in eilandelijke verordeningen. Deze eisen gaan over zaken als de zorg voor het kind en diens ontwikkeling, veiligheid, hygiëne en huisvesting.

Mocht je gebruik van deze service willen maken neem dan even contact met ons op!

info@gastouderbureau-bumblebee.nl

 

Wettelijke regeling

De basisregels voor kindercentra en gastouders in Caribisch Nederland worden in een wet vastgelegd. De lokale uitwerking van de wet vindt plaats in een Eilandverordening Kinderopvang, zodat rekening kan worden gehouden met de eilandspecifieke omstandigheden.

Voor meer informatie of als je jezelf wilt inschrijven als vraagouder of gastouder, klik dan een van de onderstaande buttons! Relevante links en tips