Je eigen gastouderbureau starten

Vind jij het leuk om te investeren in mensen en heb je de drive om op zoek te gaan naar de perfecte match tussen ouders en gastouders? Ben jij voor ouders de expert op het gebied van de beste opvang en zet jij gastouders in als jouw ambassadeurs? Dan is ondernemen via BumbleBee echt iets voor jou! BumbleBee biedt een breed netwerk van diensten op het gebied van (gast)ouderschap. Zo helpen wij ouders bij het vinden van de juiste gastouder en zorgen we ervoor dat de opvang goed geregeld is. 

 

Na een gedegen inwerktraject ga je, met hulp van ons, van start als zelfstandig franchisenemer bij het innovatiefste gastouderbureau van Nederland om in nauwe samenwerking een volwaardig klantenbestand op te bouwen.

 

Hoewel je als franchisenemer werkt voor eigen rekening en risico, sta je er niet alleen voor! BumbleBee zorgt voor goede ondersteuning en een intensieve samenwerking, naast de vrijheid van ondernemen binnen de kaders van onze franchiseformule. We willen onze ondernemers maximaal ondersteunen in groei! Daarom nemen we je zoveel mogelijk werk uit handen. Denk hierbij aan zaken als marketing, leadgeneratie en opvolging, administratie en dienstverlening. Hierdoor kun jij op een efficiënte manier je uren besteden aan het in gesprek zijn met gastouders en vraagouders.

 


Wie wij zijn of Wat doen wij:

Gastouderbureau BumbleBee biedt kinderopvang in een huiselijke omgeving waar een gastouder alle tijd en liefdevolle aandacht heeft uw kind. Wij bemiddelen tussen ouders die opvang voor hun kind(eren) van 10 weken tot 13 jaar zoeken en gastouders die kinderen willen opvangen. Gastouders bieden voornamelijk dagopvang en (flexibele)buitenschoolse opvang. In de meeste gevallen bieden gastouders opvang bij hen thuis, maar het is ook mogelijk de opvang plaats te laten vinden in het huis van de vraagouders, dat noemen we ‘Gastouderopvang aan huis’. 

 

Onze visie; Laat een kind even kind zijn!

 

Opvoeden doe je niet alleen. BumbleBee begrijpt dat als geen ander. Wij geven ouders de handvatten om het samen te doen. Samen met een gastouder, samen met deskundigen en samen met al die anderen in de omgeving van een kind. Want het geluk van het kind, dat staat centraal. Wij faciliteren ouders en gastouders op een slimme en efficiënte manier, zonder te betuttelen. Halen het beste in hen naar boven en ondersteunen waar nodig.

 


Wat wij zoeken:

BumbleBee is voor diverse provincies in Nederland op zoek naar enthousiaste franchisenemers die willen helpen met het uitbreiden van onze franchiseformule. Hiervoor zoeken we ondernemende mensen, zowel mbo als hbo, waarbij klantvriendelijkheid en kwaliteit voorop staat. Wij helpen met het opzetten van jouw eigen onderneming. Daarbij kun je gebruik maken van de vele faciliteiten die wij bieden, Herken jij je hierin?

 

Wat wij bieden: 

  • Je werkt voor een A-merk binnen de gastouderopvang
  • Je wordt voorzien van potentiële nieuwe klanten via onze website
  • Je bent actief in een eigen regio binnen Nederland
  • Je kunt van start zonder aanvangsinvesteringen (uitgezonderd de opstartkosten)
  • Je maakt gebruik van een bestaande, stevig gefundeerde basis qua marketing, administratie, systemen enz.
  • Je wordt volledig ondersteund door ons op alle aspecten van het ondernemerschap en het exploiteren van een eigen gastouderbureau
  • Ondersteuning van onze servicedienst

 

 


Bevalt bovenstaande tekst jou en wil jij onderdeel worden van BumbleBee Nederland?

 

Stuur dan je motivatie met cv naar info@gastouderbureau-bumblebee.nl. We zien hierin, naast je ervaring, graag voorbeelden terugkomen waaruit blijkt dat jij pedagogisch, commercieel en resultaatgericht aan de slag gaat en daarmee een ambitieuze ondernemer in de dop bent.

 

Eerst even contact om meer te horen?

 

Bel dan met Deborah Lassche (franchisemanager) 06-51716885 of mail: deborah@gastouderbureau-bumblebee.nl

Een gastouder is veel meer dan een oppas
Onze gastouders zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) en voldoen aan alle voorwaarden die door de overheid worden gesteld. Daarnaast volgen onze gastouders continue bijscholing en ondersteunen wij hen op alle vlakken zodat zij al hun aandacht kunnen richten op datgene waar zij zo goed in zijn: professionele opvang bieden!

Kinderopvang in een kleine groep
Onze gastouders bieden kinderopvang in een groep van maximaal 6 kinderen. Er is veel oog en persoonlijke aandacht voor het kind. Dat is de kracht van gastouderopvang.

Onze website
Het is prachtig om twee partijen met elkaar in contact te brengen, en iets moois tot stand te laten komen. Onze website is hierbij een belangrijke schakel.

Meer weten over gastouderopvang?

Graag kom ik kennismaken, dan kunnen we bespreken wat voor opvang wensen u als vraagouder heeft.

Ik kom graag kijken bij u en bespreken welke opvang mogelijkheden wij u kunnen bieden.  Waarom gastouderbureau Bumblebee.

Tot ziens! Hartelijke groet,

Deborah Lassche