Welkom bij BumbleBee Diemen

 

Onze Consulent Janice Cruden stelt zich voor:

 

Wie ben ik

Mijn naam is Janice Cruden, ik ben 32 jaar oud en woonachtig in Diemen. 

Ik ben een zelfstandige professional in de kinderopvang, jeugdzorg, psychiatrie en forensische psychiatrie.

 

Waarom BumbleBee

Het doel van BumbleBee : het kind te laten voelen dat het waardevol is en daardoor zal het een goed zelfbeeld ontwikkelen en zo zelfstandig en evenwichtig opgroeien.

 

Dit sluit volledig bij mij aan, als gastouder probeerde ik deze visie zoveel mogelijk om te zetten in de praktijk. Als consulent zal ik op basis van dit doel de gastouders en gezinnen koppelen voor kinderopvang.

 

Werkgebied van BumbleBee-Diemen

Tot het werkgebied van BumbleBee-Diemen behoren o.a. Diemen, Almere, Amsterdam, Muiden en Weesp.

Bent u opzoek naar een professionele, vertrouwde en voordelige kinderopvang in huiselijke kring? of als u zelf een gastouder heeft (oma, tante, buurvrouw) zijn die natuurlijk ook van harte welkom, of wilt u gastouder worden en daar op een persoonlijke en professionele manier ondersteuning in? neem voor meer informatie persoonlijk contact met mij op.

  

U kunt telefonisch of via mail contact opnemen met onze Consulent Janice Cruden:

Telefoonnummer: 06 - 11 90 65 95

E-mail: jennycare@gastouderbureau-bumblebee.com

 

 

Persoonlijke aandacht voor gastouders en gezinnen.

BumbleBee-Diemen staat voor persoonlijke aandacht, wederzijds vertrouwen en een goede onderlinge communicatie. Dit probeer ik te realiseren door een persoonlijk kennismakingsgesprek, minimaal drie huisbezoeken per jaar af te leggen en door telefonisch, en per mail bereikbaar te zijn. 

 

Onze Gastouders en of Nanny's bieden uw kind(eren) een veilige en vertrouwde omgeving waar hun alle ruimte en uitdagingen worden geboden om zichzelf te ontplooien.

Wij bemiddelen in professionele, gediplomeerde en ervaren gastouders. Al onze gastouders voldoen niet alleen aan alle wettelijke eisen, maar geven uw kind(eren) een plek waar het liefdevol wordt opgevangen in een veilige en vertrouwde omgeving. Een plek waar een kind zichzelf mag en kan zijn.

 

De gastouders van BumbleBee-Diemen zijn er om uw kind te begeleiden in zijn/haar ontwikkeling.

De gastouder heeft de mogelijkheid om met een kindvolgsysteem te werken als de ouders daar goedkeuring voor geven, dit formulier helpt de gastouder en de ouders om te zien wat het kind al goed kan, maar ook waar er extra aandacht aan geschonken moet worden. 

Door de kleinschalige opvang die de gastouder biedt, is het ook mogelijk deze extra aandacht te geven.

  Relevante links en tips