Consulent  LIANNe

Wie ben ik

Mijn naam is Lianne van Til en ik ben werkzaam als Consulente bij BumbleBee sinds oktober 2019 in de regio Huizen en omstreken en Almere. Graag stel ik mij aan jullie voor.

 

Ik ben getrouwd met Tim en samen mochten wij dit jaar trotse papa en mama worden van ons zoontje. Na jaren in de kinderopvang te hebben gewerkt, zocht ik een nieuwe uitdaging en startte ik mijn eigen kinderdagverblijf. Dit was echter niet vol te houden tijdens mijn zwangerschap, dus veranderde mijn pad van kinderdagverblijf naar bemiddelingswerk in de gastouderopvang.

 

Waarom BumbleBee

Het bemiddelingswerk vind ik heel leuk om te doen. Ik vind het leuk om contact te hebben met u om geschikte opvang te vinden voor uw meest kostbare bezit, uw kind(eren).

 

Daarnaast heb ik de passie om - indien nodig - gastouders goed te begeleiden en het contact tussen gastouders onderling te stimuleren. Dit kan bijvoorbeeld tijdens cursussen, thema - avonden of andere ontmoetingen en bijeenkomsten. Je gaat met elkaar in gesprek, je leert van elkaar en je doet ervaringen op. Ik vind dit een mooie manier om een samenwerking aan te gaan. Op dinsdag ben ik in de gelegenheid om op pad te gaan daarnaast ben ik telefonisch, via WhatApp of via mail bereikbaar op maandag, woensdag en donderdag.

 

Telefoonnummer: 06 - 12 65 91 08

Email: lianne@gastouderbureau-bumblebee.com

 

Buiten deze tijden kunt u ook contact opnemen met het hoofdbureau Telefoonnummer: 06 - 51 71 68 85 


„Persoonlijke begeleiding, dat is onze kracht.“

Een gastouder is veel meer dan een oppas
Onze gastouders zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) en voldoen aan alle voorwaarden die door de overheid worden gesteld. Daarnaast volgen onze gastouders continue bijscholing en ondersteunen wij hen op alle vlakken zodat zij al hun aandacht kunnen richten op datgene waar zij zo goed in zijn: professionele opvang bieden!

Kinderopvang in een kleine groep
Onze gastouders bieden kinderopvang in een groep van maximaal 6 kinderen. Er is veel oog en persoonlijke aandacht voor het kind. Dat is de kracht van gastouderopvang.

Onze website
Het is prachtig om twee partijen met elkaar in contact te brengen, en iets moois tot stand te laten komen. Onze website is hierbij een belangrijke schakel.

Meer weten over gastouderopvang?

Graag kom ik kennismaken, dan kunnen we bespreken wat voor opvang wensen u als vraagouder heeft.

Ik kom graag kijken bij u en bespreken welke opvang mogelijkheden wij u kunnen bieden.  Waarom gastouderbureau Bumblebee.

Tot ziens! Hartelijke groet,

Lianne van Til - van den Berg


Impressie