Welkom bij BumbleBee Huizen

Wij heten u welkom op onze pagina van BumbleBee Huizen. 

Wij bemiddelen professionele, gediplomeerde en ervaren gastouders. Onze Gastouders en of Nanny's bieden uw kind(eren) een veilige en vertrouwde omgeving waar hun alle ruimte en uitdagingen krijgen om zichzelf te ontplooien. Een plek waar een kind nog zichzelf mag en kan zijn. Al onze gastouders voldoen niet alleen aan alle wettelijke eisen, maar geven uw kind(eren) een plek waar het liefdevol wordt opgevangen in een veilige en vertrouwde omgeving.

De plaats heeft een relatief jonge bevolking ideaal voor een innovatief gastouderbureau met de visie; laat een kind even kind zijn!

 

Wij zijn telefonisch bereikbaar op:

Maandag, dinsdag, woensdagmiddag, donderdag en vrijdag 

Telefoonnummer: 06-12659108

 

EGELTJE PRIKKEBOL

Egeltje, egeltje Prikkebol, kruip maar in je warme hol.

Holletje van gras en mos, tussen stad en tussen bos.

Nog een geeuw en nog een gaap, nog een geeuw........

nog een gaap......... Egeltje, egeltje Prikkebol, in zijn warme winterhol, slaapt zijn warme winterslaap.


Levendig dorp aan het water

In het Huizen van 2020 is er ruimte voor de 'nieuwe ouderen',  voor gezinnen met kinderen en voor jongeren. Er is voldoende aandacht voor de toenemende zorgbehoefte van ouderen en voor betaalbare woningen voor jongeren. Er is een bloeiend verenigingsleven en er zijn sport, recreatie, en culturele voorzieningen die aansluiten bij de wensen van alle inwoners. Een levendig centrum waar je kunt winkelen, funshoppen en gezellig een terrasjes kunt pikken op het Oude Raadhuisplein. En aan het water het mooie Nautisch Kwartier. Er is veel bedrijvigheid en er zijn in de haven volop mogelijkheden voor watersport, recreatie, lekker eten en drinken. Mensen vanuit de hele regio komen naar Huizen voor ontspanning en plezier. Kortom, er is in het Huizen van 2020 voor iedereen van alles te beleven. Meer daarover leest u in de toekomstvisie.

Relevante links en tips