Welkom bij BumbleBee Huizen

 

Wij heten u welkom op onze pagina van BumbleBee Huizen. 

Wij bemiddelen professionele, gediplomeerde en ervaren gastouders. Onze Gastouders en of Nanny's bieden uw kind(eren) een veilige en vertrouwde omgeving waar hun alle ruimte en uitdagingen krijgen om zichzelf te ontplooien. Een plek waar een kind nog zichzelf mag en kan zijn. Al onze gastouders voldoen niet alleen aan alle wettelijke eisen, maar geven uw kind(eren) een plek waar het liefdevol wordt opgevangen in een veilige en vertrouwde omgeving.

De plaats heeft een relatief jonge bevolking ideaal voor een innovatief gastouderbureau met de visie; laat een kind even kind zijn!

 

Wij zijn telefonisch bereikbaar op:

Dinsdag en donderdag vanaf 09:00 - 18:00 uur

Telefoonnummer: 06 - 12 65 91 08

Email: lianne@gastouderbureau-bumblebee.com

 

Buiten deze tijden kunt u ook contact opnemen met het hoofdbureau Telefoonnummer: 06 - 51 71 68 85

 

Vergeet het afgelopen jaar
trek uw handen uit het haar
Want nu gaat het beginnen
In 2020 zullen we wel winnen
Gezondheid, liefde en geluk,
Je zal zien onze hoop kan niet meer stuk!

 

Voor hele bijzondere mensen
deze kaart met fijne wensen
Een goede gezondheid
en bergen van geluk
Voorzien van véél gezelligheid
een héél jaar aan een stuk


Levendig dorp aan het water

In het Huizen van 2020 is er ruimte voor de 'nieuwe ouderen',  voor gezinnen met kinderen en voor jongeren. Er is voldoende aandacht voor de toenemende zorgbehoefte van ouderen en voor betaalbare woningen voor jongeren. Er is een bloeiend verenigingsleven en er zijn sport, recreatie, en culturele voorzieningen die aansluiten bij de wensen van alle inwoners. Een levendig centrum waar je kunt winkelen, funshoppen en gezellig een terrasjes kunt pikken op het Oude Raadhuisplein. En aan het water het mooie Nautisch Kwartier. Er is veel bedrijvigheid en er zijn in de haven volop mogelijkheden voor watersport, recreatie, lekker eten en drinken. Mensen vanuit de hele regio komen naar Huizen voor ontspanning en plezier. Kortom, er is in het Huizen van 2020 voor iedereen van alles te beleven. Meer daarover leest u in de toekomstvisie.

Relevante links en tips