Consulent  Melissa

Persoonlijke begeleiding in de zoektocht naar de perfecte gastouder. De ideale match tussen kind, ouders en gastouder staat centraal bij deze zoektocht. Jouw kind en jullie wensen worden als uitgangspunt genomen bij het vinden van de best passende gastouder.

Daarnaast onderscheiden wij ons van andere bureaus door onze eindeloze inzet om jou te helpen jouw kinderopvang zo makkelijk en zo goed mogelijk te regelen.

Denk hierbij aan hulp bij het aanvragen van toeslagen, een eenvoudige administratie, online toegang tot alle informatie omtrent jouw kind, vervangende opvang bij ziekte of vakantie van jouw gastouder, een vaste contactpersoon en overzichtelijke procedures. Klinkt dit allemaal als muziek in de oren? Graag lichten wij een en ander telefonisch toe!

Persoonlijk

Wie ben ik

Ik ben Melissa Zwartjes, consulent bij Gastouderbureau Bumblebee sinds februari 2020.

Ik woon samen met mijn man en onze beestenboel in Gouda. Om het weekend hebben we mijn bonusdochter erbij, een gezellige boel dus. Ik heb de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker Kinderopvang gedaan waarbij ik extra opgeleid ben als assistent - leidinggevende. Ik werk zelf al sinds 2015 met veel plezier in de gastouderopvang.

 

Waarom Bumblebee

Zoals ik hierboven al benoemde, werk ik al een aantal jaren in de gastouderopvang. Dit doe ik met veel plezier maar er is toch altijd een klein stemmetje geweest wat me vertelde dat ik meer kon. Dus heb ik besloten dat het tijd werd voor een nieuwe uitdaging, ik wilde graag groeien en ontwikkelen in de kinderopvang branche. Consulent leek mij op het lijf geschreven, veel regelen, veel contact met ouders en gastouders en veel ontwikkelingsmogelijkheden. Dat was dus besloten. Ik ben op zoek gegaan naar een gastouderbureau wat bij me past en waarbij ik iets van heel klein kon gaan opbouwen zodat ik de meeste voldoening uit mijn werk kan halen. Zodoende kwam ik bij Bumblebee terecht, een bedrijf wat heel erg bij mij past en waar ik meteen erg enthousiast mee wilde samenwerken. Ik heb de regio Gouda e.o. onder mijn hoede en kijk ernaar uit om dit helemaal op te bouwen.

 

Wat doe ik

Als consulent bemiddel ik tussen gastouder en vraagouder(s) voor de opvang van hun kinderen. 

Ik ben het aanspreekpunt voor gastouders en ouders die onder de regio Gouda e.o. en Rotterdam e.o. vallen. Ik ga bij ouders langs die een gastouder zoeken om hun wensen door te nemen en doe hetzelfde bij gastouders die een gezin zoeken.

Mijn doel als consulent is om gastouders en ouders bij elkaar te brengen, regelmatig de opvang voor hun kind(eren) te evalueren, de gastouders te begeleiden en te ondersteunen in hun werk ook op pedagogisch gebied en jaarlijks de Risico-Inventarisatie veiligheid en hygiene af te nemen aan de opvanglocatie.

 

 


Naam: Melissa Zwartjes

Adres: Scharroosingel 16 2807 CX Gouda

Email: melissa@gastouderbureau-bumblebee.com

Telefoon: 06 – 83 93 11 60Impressie's