GOB BumbleBee Almere

Wij heten u welkom op onze pagina van Gastouderbureau BumbleBee. Onze Gastouders en of Nanny's bieden uw kind(eren) een veilige en vertrouwde omgeving waar hun alle ruimte en uitdagingen worden geboden om zichzelf te ontplooien.

Een plek waar een kind nog zichzelf mag en kan zijn.

 

Wij bemiddelen in professionele, gediplomeerde en ervaren gastouders. Al onze gastouders voldoen niet alleen aan alle wettelijke eisen, maar geven uw kind(eren) een plek waar het liefdevol wordt opgevangen in een veilige en vertrouwde omgeving. 

 

U kunt alvast een kijkje nemen in ons Gastouderbestand of het Contact Formulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Wij zijn telefonisch bereikbaar op:

Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Telefoonnummer: 06-51716885

 

Vanaf 20 juli tot en met 1 september 2019 is het zomervakantie in Almere. Een periode waarin er in Almere enorm veel leuke vakantie-activiteiten te beleven zijn! Er is in de zomervakantie voor jong & oud genoeg te doen. Ga eens een dagje winkelen in Almere Centrum, een modern winkelcentrum met ruime keuze uit grote merken en een grote markt. Of bezoek één van de vele stranden van Almere of zorg ervoor dat je aan het einde van de zomer alle terrassen van Almere hebt bezocht. Eén ding is zeker, in Almere is genoeg te doen!
Relevante links en tips