Welkom bij BumbleBee Gilze en Rijen

Wie ben ik

Mijn naam is Bianca Maurer, ik ben 32 jaar oud en woonachtig in Gilze. 

Ik ben werkzaam als Consulent voor BumbleBee en ik geef EHBO en BHV  (bedrijfshulpverlening) lessen. Daarvoor heb ik zelf als gastouder en in de kinderopvang gewerkt.

 

Waarom BumbleBee

Het doel van BumbleBee : het kind te laten voelen dat het waardevol is en daardoor zal het een goed zelfbeeld ontwikkelen en zo zelfstandig en evenwichtig opgroeien.

Dit sluit volledig bij mij aan!

Als Consulent zal ik op basis van dit doel de gastouders en gezinnen koppelen. Luisteren naar de wensen van de vraagouder(s) en de gastouder is daar ook heel belangrijk bij.

 

Persoonlijke aandacht voor gastouders en gezinnen.

BumbleBee Gilze en Rijen staat voor persoonlijke aandacht, wederzijds vertrouwen en een goede onderlinge communicatie. Dit probeer ik te realiseren door een persoonlijk kennismakingsgesprek, minimaal drie huisbezoeken per jaar af te leggen en door telefonisch, en per mail bereikbaar te zijn. 

 

Onze Gastouders en of Nanny's bieden uw kind(eren) een veilige en vertrouwde omgeving waar hun alle ruimte en uitdagingen worden geboden om zichzelf te ontplooien.

Wij bemiddelen in professionele, gediplomeerde en ervaren gastouders. Al onze gastouders voldoen niet alleen aan alle wettelijke eisen, maar geven uw kind(eren) een plek waar het liefdevol wordt opgevangen in een veilige en vertrouwde omgeving. Een plek waar een kind zichzelf mag en kan zijn.

 

Werkgebied van BumbleBee Gilze en Rijen

Tot het werkgebied van BumbleBee Gilze en Rijen behoren o.a. Gilze en

Rijen, Hulten, Molenschot, Alphen, Chaam, Baarle- Nassau, Ulicoten, Riel en Oosterhout.

Bent u op zoek naar een professionele, vertrouwde en voordelige kinderopvang in huiselijke kring? of als u zelf een gastouder heeft (oma, tante, buurvrouw) zijn die natuurlijk ook van harte welkom, of wilt u gastouder worden en daar op een persoonlijke en professionele manier ondersteuning in? neem voor meer informatie persoonlijk contact met mij op. 

 

Bianca Maurer - van Baalen

bianca.maurer@gastouderbureau-bumblebee.com

06 – 12 66 27 04 Relevante links en tips