Welkom bij Gastouderbureau BumbleBee Amersfoort e.o.

Onze Gastouders en/of Nanny's bieden uw kind(eren) een veilige en vertrouwde omgeving waar hun alle ruimte

en uitdagingen worden geboden om zichzelf te ontplooien.

Een plek waar een kind nog zichzelf mag en kan zijn.

 

Pedagogisch Gediplomeerde Gastouders

 

 Op een pedagogische verantwoorde manier bieden wij opvang voor kinderen met de leeftijd vanaf 0 jaar tot en met het laatste jaar van de Basisschool om zo de ouders de mogelijkheid te bieden werk en/of studie te combineren met het gezinsleven.

Onze nieuwe Franchise houder

 

 

U kunt telefonisch of via mail contact opnemen met

Consulent: Purdey van de Blankevoort - Hof

Telefoonnummer: 06 - 42 69 85 42

E-mail: purdey@gastouderbureau-bumblebee.com

 

 

Een veilige plek waar creativiteit & spel vooropstaan

 

 Wij bemiddelen in professionele, gediplomeerde en ervaren gastouders. Al onze gastouders voldoen niet alleen aan alle wettelijke eisen, maar geven uw kind(eren) een plek waar het liefdevol wordt opgevangen in een veilige en vertrouwde omgeving.
Foto galerij

 


Over Ons

 

Gastouderbureau BumbleBee biedt kinderopvang in een huiselijke omgeving waar een gastouder alle tijd en liefdevolle aandacht heeft voor uw kind. Wij bemiddelen tussen ouders die opvang voor hun kind(eren) van 10 weken tot 13 jaar zoeken en gastouders die kinderen willen opvangen.

 

Gastouderbureau BumbleBee Amersfoort

Gastouderbureau BumbleBee is een Nederlandstalig bureau voor kleinschalige kinderopvang bij de gastouder thuis of in het huis van de ouder(s). Onze Gastouders en/of Nanny's bieden uw kind(eren) een veilige en vertrouwde omgeving waar hun alle ruimte en uitdagingen worden geboden om zichzelf te ontplooien.

Een plek waar een kind zichzelf kan en mag zijn.

Op een pedagogische verantwoorde manier bieden wij opvang voor kinderen vanaf de leeftijd van 0 jaar (vanaf 10 weken) tot en met het laatste jaar van de Basisschool om zo de ouders de mogelijkheid te bieden werk en/of studie te combineren met het gezinsleven. Wij bemiddelen in professionele, gediplomeerde en ervaren gastouders. Al onze gastouders voldoen niet alleen aan alle wettelijke eisen, maar geven uw kind(eren) een plek waar het liefdevol wordt opgevangen in een veilige en vertrouwde omgeving.

Voor meer informatie of als je jezelf wilt inschrijven als vraagouder of gastouder, klik dan een van de onderstaande buttons!
 Relevante links en tips