Latifa

 

Welkom bij Latifa Gastouderopvang

Ik ben 22 jaar en woonachtig in Almere-stad. Na het afronden van mijn niveau 3 als pedagogisch medewerker ben ik verder gegaan met de opleiding Gespecialiseerd pedagogisch medewerker op niveau 4. Deze opleiding rond ik dit jaar af. Momenteel loop ik stage op een Buitenschoolse opvang en een gastouderopvang. Dit doe ik Woensdag Donderdag & Vrijdag.

Ik heb erg veel ervaring op gedaan met de opvang, verzorging en ontwikkeling van kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 11 jaar. Binnen deze opleiding heb ik vier stages gelopen, namelijk in een peuterspeelzaal, in een kinderdagverblijf, gastouderopvang, en de buitenschoolse opvang. Op deze manier kon ik uiteenlopende ervaringen opdoen over de ontwikkeling van kinderen. Ik kan niet alleen goed met kinderen omgaan, maar ik kan ook feilloos aanvoelen wat zij nodig hebben zonder dat ze dit aan hoeven te geven. Ik vind het belangrijk dat kinderen de liefde en aandacht krijgen die ze nodig hebben en verdienen.

Het leukste vind ik het persoonlijke contact met de kinderen, die met hele verhalen komen wanneer ik ze van school haal, die heerlijk direct en eerlijk zijn.

Wat bij mij voorop staat is dat de kinderen zich in een veilige en vertrouwde omgeving kunnen ontwikkelen. Hierbij bied ik de kinderen een leuke, leerzame omgeving aan waarin ze zich kunnen ontwikkelen. Daarnaast bied ik de kinderen een luisterend oor en ondersteun ik bij de ontwikkelingsfases.

Ik ga altijd uit op de kracht van het kind zelf en het kind helpen deze te ontdekken en verder te ontplooien, dat ze naast het leren van sociaal wenselijk gedrag, ook vooral zichzelf mogen en kunnen zijn. Daar heb ik zelf in mijn werk ook altijd naar gestreefd.